Bannersptf logo
2012 års ponnytravklubb?
När nominieringstiden för 2012 års ponnytravklubb gick ut den 15 januari var det 8 klubbar som blivit nominerade. Vem av dessa det blir som erhåller SPTF:s premie, berömmelse och diplom, offentliggörs vid prisutdelningen av 2012 års pristagare bland ponnyer och kuskar/ryttare som följer efter SPTF:s årsmöte den 23 mars. Styrelsen kommer nu noggrant studera de motiveringar som angivits i de avgivna nomineringarna.
Ni kan nu ovan rösta på de nominerade bland ponnyerna.


31 Jan 2013 - 22:48 av admin
Licens 2013!
Förnyelse av licensen 2013.

Observera att:
- Du kommer att faktureras för avgiften och ska därför inte betala in något på SPTF:s postgiro.
- Licensen numera ska lämnas eller skickas till den travbana som har hand om din licens. Normalt är det den bana du har närmast till, men det finns undantag. Kolla med banan om du är osäker. Ändra de uppgifter på blanketten som inte stämmer innan du lämnar in den.

Fakturor på licensavgiften kommer inte att skickas ut före mars 2013, men du kan lämna din ansökan inför redan nu.

Har du inte haft licens 2012 men vill söka för 2013 vänder du dig till närmaste travbana. Blankett för ansökan kommer att finnas på www.travsport.se från årsskiftet.

Tänk på att adressändringar inte uppdateras automatiskt i vårt datasystem. Så om du känner på dig att vi kan ha fel adress till dig är det viktigt att du hör av dig till oss. Har du flyttat under de senaste två, tre åren och inte meddelat adressändring till oss på Svensk Travsport, så skicka ett mail med dina nya adress för säkerhets skull. Ange gärna även midnr eller den gamla adressen.


17 Jan 2013 - 11:28 av admin
Anpassning av SPTF:s hemsida.
Anpassning av SPTF:s hemsida har nu gjorts utifrån den "nya" roll som SPTF fått efter att Svensk Travsport nu vid årsskiftet tagit över tävlingsansvaret för ponnytravet. Skulle någon typ av information som vi tidigare haft på vår hemsida saknas, ber vi Er att först söka på Svensk Travsports hemsida. Om inte Ni hittar det Ni söker där ber vi Er kontakta i första hand Svensk Travsport om det gäller tävlingsfrågor. Andra frågor kan Ni kontakta någon i SPTF:s styrelse.
All tävlingsstatistik för 2012 finns nu att beskåda under fliken "statistik".
Synpunkter och fel Ni upptäckt på hemsidan, kontakta då webbmaster.


16 Jan 2013 - 19:31 av admin
Årets komet från ponnytravet!
Årets komet inom Svensk Travsport Oskar J Andersson kommer ursprungligen från ponnytravet. Oskat J och hans syster Ruth började sina karriärer med att träna och tävla ponnyhästar hemma i Tösse utanför Åmål. Oskar J som i början av sin karriär fick motta klubbens (VPTS) pris som årets kämpe, har utvecklats till att idag vara en stor talang inom travet. Oskar J har med sin stora ödmjukhet, proffesionalism, och noggranhet visat att ponntravet är en utmärkt platskola för travsporten. Ponnytravet har fostrat många fina ungdomar för Svensk Travsport under åren. Magdalena Eriksson även hon från ponnyleden fick motta pris som årets V75 skötare. Vi i SPTF gratulerar alla pristagare, inte minst dom som ursprungligen kommer från ponnytravet.

14 Jan 2013 - 19:34 av admin
News management powered by Xpression News

webbmaster@sptf.nu

 
Copyright 2019©SPTF Sponsrade av:
Made by ETM Hästsport HB