Bannersptf logo
Beteenden?
Då det kommit till vår kännedom att på några ställen i Sverige fortfarande förekommer mobbing och trakasserier mellan våra ponnyungdomar i form av skrik, skrän, svordomar, könsord, skrämsel mm, vill jag starkt poängtera att SPTF har nolltolerans när det gäller sådant beteende. De personer som trots tidigare påminnelse från SPTF om detta inte beter sig på ett riktigt sätt, har inte på en travbana att göra. Därför kommer nu SPTF tillsammans med tjänstgörande funktionärer och klubbar att intensifiera bevakningen av uppförandet på våra travbanor mellan de aktiva och de som inte kan hålla sig inom vad som är acceptabelt kommer att få kännbara påföljder. Därför hoppas jag att jag nu slipper få mer mail, telefonsamtal mm från aktiva, föräldrar och andra som observerat dessa beteenden bland ponnytravungdomarna.
Arne Florqvist
Ordförande


31 Mar 2014 - 14:25 av admin
Ponnytravet får en del nya regler 2014 - Här är några.
-Strykning får bara göras av veterinära skäl, transporthinder (i vissa fall), banförhållanden eller tränarskifte. De flesta strykningsorsaker ger tio dagars startförbud.
-Slagrem eller sökerhetsvagn obligatoriskt i sulkylopp.........
Mer finns att lästa i denna länk>>>


27 Mar 2014 - 17:57 av admin
"Nygammal" klubb erhöll medlemsskap i SPTF!
Vid SPTF:s styrelsemöte den 22 mars 2014 erhöll den "nygamla" klubben Bollnäs Ponnytravklubb BPTK medlemskap i SPTF. Styrelsen anser att det är värdefullt att verksamheten kommer i gång på nytt i denna del av landet och välkomnar därför BPTK i gemenskapen SPTF.
Arne Florqvist
Ordförande!


24 Mar 2014 - 10:40 av admin
Årets ponnytravklubb hyllad vi SPTF:s årsmöte!
Styrelsens motivering:

KPT har genom sin entusiasm, klubbsammanhållning och positiva bemötande skapat sig ett gott rykte bland de aktiva och föräldrar.
KPT har i sin verksamhet tagit fasta på de av förbundet prioriterade föreningsaktiviteter och arbetar utifrån den enskilde medlemmens förutsättningar, önskemål och behov.
KPT har lagt stort fokus på andra aktiviteter utanför travet för sina medlemmar och på detta sätt byggt upp och stärkt gemenskapen bland sina medlemmar.
KPT har därför i hård konkurrens med andra nominerade klubbar utsetts till att erhålla förbundets utmärkelse som Årets Ponnytravklubb 2013.


Foto: SPTF


Förutom pris till årets klubb delades det också ut priser till årets årgångar bland kat A och kat B ponnyerna. Förutom detta fick också Örebro/Lindesberg samt Axevalla ponnytravklubbar motta ett standar och blommor för sitt klubbarbete som pågått i 20 talet år.
Isak Johansson mottagare av priset för årets bästa 3-åring kat A här ovan flankerad av prisutdelaren Sandra Svensson får representera pristagarna vid den prisceremoni som följde efter SPTF:s årsmöte.


24 Mar 2014 - 09:48 av admin
Svarsbrev från ST betrf. längdgräns kat B.
Beklagar sen återkoppling i den här frågan. Jag är en stor vän av monté, inte minst som en välkomnande och spännande sport för nytillkomna travmänniskor.........Läs hela brevet>>>>

20 Mar 2014 - 09:49 av admin
Ang publicerad statistik
Den publicerade statistiken innehåller tyvärr en del brister som upptäckts av Er aktiva, Tack för hjälpen! Jag har varit i kontakt med ST och Rikard Sjöberg som tog ut statistiken, som han gjort tidigare år och frågade vad som blivit fel. Han kunde inte svara på detta på rak arm, men han skulle kontakta IT avdelningen och fråga. Vi kommer att rätta till det hela så snart vi lokaliserat vad felet bestod av. Att det skulle bero på SPTF och att det inte arbetas för att göra rätt från början vill jag skarpt dementera och jag kan garantera Er att vi försöker göra så rätt som möjligt direkt från början. Hoppas nu Ni har överseende med de fel som f.n.v finns och fortsätter att hjälpa oss rätta till dom.
Med vänlig hälsning
Arne Florqvist
Ordförande


17 Mar 2014 - 15:44 av admin
Publicerad statistik!
Den statistik som finns publicerad under fliken "statistik" på denna hemsida, har SPTF fått från ST. Riktigheten i denna kan SPTF därför inte garantera utan upptäcker Ni felaktigheter kontakta Rikard Sjöberg eller webbmaster så skall vi försöka rätta till den.

17 Mar 2014 - 11:45 av admin
Ändringsuppgifter.
Nu när det flesta klubbar har haft sina årsmötet och kanske fått nya kontaktpersoner, vill vi i SPTF att Ni skickar in dessa till webbmaster@sptf.nu för uppdatering av klubbsidan.

17 Mar 2014 - 11:33 av admin
Valberedningens förslag.
Här finner du ett förtydligande av valberedningens förslag till ny styrelse för SPTF.
Läs här>>>>


16 Mar 2014 - 21:17 av admin
Uppdatering av statistik!
Nu har vi lyckats uppdatera all statistik såsom kusk-, tränar- och häststatistik. Vi har även uppdaterat resultatarkivet för klubbarna och verksamhetsstatistiken för SPTF. Håll till godo, finns under fliken "statistik".

16 Mar 2014 - 09:08 av admin
På förekommen anledning!
Beställning av mätintyg.
Som mätman gör du så här för att beställa mätintyg.

1) Skicka ett mail till kundtjanst@travsport.se, där du skriver hur många intyg du vill ha samt ditt namn och din adress.
2) Betala in avgiften för mätintygen (10 kr/st) till SPTF:s pg 41 99 55-0. Skriv ”Mätintyg” i meddelandefältet. Glöm ej uppge namn och adress på talongen.

Intygen skickas normalt samma dag som mailet inkommer.

9 Mar 2014 - 16:26 av admin
2013 års pristagare!
Vinnarna av årgångspriserna och vandringspriserna har nu personligen inbjudits att mottaga sina priser vid den prisceremoni som kommer att hållas i samband med vårt årsmöte den 23 mars. Här följer pristagarna läs mera>>>


4 Mar 2014 - 16:03 av admin
Årsmöteshandlingar.
Redovisning-och årsmötes handlingarna inför kommande årsmöte är nu skickade till e-post mottagaren i samtliga klubbar. Dessa kommer att publiceras på hemsidan efter att årsmötet behandlat dem.

Väl mött alla klubbdelegater den 23 mars.

Arne Florqvist
Ordförande


4 Mar 2014 - 12:10 av admin
News management powered by Xpression News

webbmaster@sptf.nu

 
Copyright 2019©SPTF Sponsrade av:
Made by ETM Hästsport HB