Bannersptf logo
Saknade resultat!
Saknade resultat från tävlingar 18:e, 20:e 21:a september finns att beskåda via länkar på SPTF:s fb sida. Håll tillgodo!

21 Sep 2014 - 22:47 av admin
Resultat av kontrollmätning.
Resultat och sammanfattning av den under söndagen den 14 sept genomförda mankhöjdskontrollen kan du läsa i följande dokument.
Länk till dokument!


19 Sep 2014 - 09:51 av admin
Kommande möte.
Lördagen den 4 okt genomförs en konferens mellan klubbarnas ordförande, SPTF:s styrelse och representanter från ST. Har Du några synpunkter på verksamheten lämna då dessa till Din klubbordförande så tar han/hon dem med sig till konferensen.

Höstens representantskapsmöte och ungdomsting kommer att ske lördagen den 29 nov Quality Airport Hotel Arlandastad. Kallelse mm kommer att skickas till klubbarna i god tid före.


16 Sep 2014 - 23:42 av admin
Mankhöjdskontroll genomförd under helgen!
Vid helgens tävlingar på Tingsryd och Axevalla gjordes mankhöjdskontroller på de startande ekipagen allt enligt det nya gällande mätningsreglementet. Totalt hade 7 lopp lottats ut och det var 62 ponnyer som kontrollmättes. Av dessa 62 kontrollmätta ponnyer var det endast 1! ponny som ansågs vara över den tillåtna kategorigränsen och kommer därför att beläggas med startförbud fram till dess att en ny mätning genomförts och nytt intyg skickats in till ST för registrering. En grundligare analys på de erhållna mätningarna kommer att göras och redovisas. Mätkontrollanter i Axevalla var Arne Florqvist och Cerrie Hedin, i Tingsryd Bengt Westergren och Jerry Nilsson.
På båda ställena mottogs denna kontroll mycket positivt och med förståelse av de uttagna ekipagen. Fler liknande kontroller är planerade under hösten.


16 Sep 2014 - 21:51 av admin
Återigen ett rekord av Camilla och Tuffing!
Tuffing och hans ständige följslagare Camilla Ingerstad satte under helgen ett nytt prydligt svenskt rekord. Denna gång gällde det monté och voltstart. Det nya rekordet lyder på 1.41,1
SPTF säger stort Grattis till Tuffing och Camilla till det nya Svenska rekordet i monté.


16 Sep 2014 - 21:14 av admin
Ponnytravderbyt på Jägers!
Under derbyhelgen på Jägersro i Malmö kördes också ponnytravderby för både kat A som kat B ponnyer. Kat B ponnyerna körde sitt 50:e derby och det vanns överlägset av förhandsfavoriten och svenske rekordhållaren TIP TOP på tiden 1.51,5 med Evelina Jonson i sulkyn före Rodden och på en 3:e plats Pros Mesarati. I kat A loppet segrade Måntorps Pagadee och Isak Johansson på tiden 2.28,2 (nytt rekord). På 2:a plats kom SverkerstorpsTenor 2.30,4, och på 3:e L.A. Speedmachine 2.32,8. Alla prisplacerade i loppet satte nya fina rekord. SPTF gratulerar vinnarna och alla övriga deltagare till bra genomförda prestationer under helgen.

8 Sep 2014 - 10:20 av admin
Ännu ett nytt svenskt rekord!
Kategori A ponnyn Måntorps Opal satte vid tävlingar på Dannero nytt Svenskt rekord för 5-åriga hingstar och valacker. Måntorps Opal travade 1640 m på km tiden 2.17,2. Detta var Måntorps Opal 12:e årsseger. Opalen kördes av Emma Henriksson och ägs av travskolan i Östersund. SPTF gratulerar till det fina rekordet.

8 Sep 2014 - 09:54 av admin
News management powered by Xpression News

webbmaster@sptf.nu

 
Copyright 2019©SPTF Sponsrade av:
Made by ETM Hästsport HB